TJENESTER

T.Helleland Service AS ser seg selv som en fuge entreprenør. Vi leverer alt innen fuging, og bistår med rådgivning. Vi samarbeider tett med flere innen Bygg og Anlegg, som bidrar til at vi jobber innen et stort område.

Fuging utvendig: Vi tetter alle bygg med høyteknologisk fugemasse fra vår leverandør Soudal. Dette gir topp beskyttelse mot vann, vind, frost og sol. Alt vi bruker utvendig er overmalbar med vannbasert maling.

Isolering ut- og innvendig: Vi legger stor vekt på isoleringen av fuger. Her er det lett å gjøre feil og jukse. Vi ønsker å oppnå høy isoleringsverdi og unngå kuldebroer, slik at vi kan gi maksimalt produkt til våre kunder.

Fuging innvendig: Tettingen på innsiden er også lett å gjøre feil. Her bruker vi diffusjonstetting med å bruke en fugemasse som er mer tett enn den som er på utsiden, eller at vi fuger den tykkere for å gi samme effekt. Det skal alltid fuges på innsiden av elementer, dører og vinduer. Vi fuger også mye estetiske fuger i kontor landskaper og i leiligheter, der det krever høy finish.

Spesialfuging: T.Helleland Service AS tar også oppdrag i spesialfuging som for eks selvrensende glass, basseng og akvarier. Fuger som får ekstrem påkjenning fra kjemikalier og trykk belastning, saltvann, høy kulde og mye bevegelse.

Branntetting: Branntetting er en viktig del av et byggverk. Vi utfører alt av branntetting i forbindelse med fuger som har de forskjellige brannkrav. Her følger vi teknisk beskrivelse i følge detaljtegning eller montering anvisninger som følger dører og vinduer.

Betongreparasjoner: Betong er meget fleksibelt og genialt byggemateriale. Men under byggeperioden vil det alltid være en prosess for å fullføre finishen på betong. Her kommer vi inn, der vi tar for oss behandling av sveiseplater i betongelementer, flikke sveisfester og skader. Vi sliper betong med utstyr som skal gi minimalt med støv, og har utstyr til å polere mindre overflater.

 

fuging - t helleland service

fuge - t helleland service